Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Korondi Arcso

Korondi Arcso

Detalii

Adresa
Harghita Bai
Telefon
0266249258
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1513

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Korondi Arcso Harghita

Producator de case din lemn. Camping, vile, case familiale, modele standard sau comenzi unicate. Societatea noastra a fost inființata in anul 1993, avand ca obiect principal de activitate executarea de construcții civile și edilitare. Dupa construirea atelierelor proprii ne-am profilat și in prelucrarea lemnului. Producem si comercializam o gama larga de produse din industria lemnului, incepand cu mobilier de gradina si mobila de interior, casute camping, case tip vila și case familiale.

Sectorul nostru de constructii executa construcții civile, drumuri, poduri, canalizari si alimentari cu apa. Pregatirea profesionala (studii superioare in domeniu) si experienta indelungata a personalului nostru tehnic precum si utilajele performante sunt garantia pentru calitatea si nivelul tehnic exigent al produselor noastre. Suntem unul dintre putinii producatori, care onoreaza comenzi pentru proiecte sau conceptii individuale, finalizam dupa caz constructiile noastre "la cheie".

Filtre

Servicii oferite: Case de lemn, Constructii cabane lemn

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro