Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Technic Invest Group Construct

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Aleea Zorelelor, nr. 3, sector 6
Telefon
031/4327071, 0723648698
Fax
031/4327071
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1151

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Technic Invest Group Construct Bucuresti


Technic Invest Group Construct este o companie cu capital privat, desfasurand activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale. Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului prin seriozitate, promptitudine,si calitatea executiei lucrarilor la preturi competitive.


Lucrari de izolatii: hidroizolatii si termoizolatii cu tehnologii si materiale de ultima generatie. Firestone Building Products este un furnizor de top mondial in hidroizolatii.


Principala componenta a sistemului de hidroizolatii Firestone este membrana Firestone EPDM RubberGard®, o membrana monostrat din cauciuc sintetic, compusa din etilen-propilen-dien-monomer amestecat cu negru de fum, uleiuri, agenti de vulcanizare si alti adjuvanti.Amestecul este total vulcanizat si se prezinta sub forma unor folii de mari dimensiuni.


Constructii Sspeciale: impermeabilizare depozite ecologice, rezervoare ape uzate si industriale, lacuri de acumulare, canale de aductiune, bazine de decantare etc.


Membranele HDPE si EPDM sunt utilizate cu succes la:


- impermeabilizarea depozitelor ecologice pentru deseuri periculoase si nepericuloase;


- impermeabilizarea bazinelor de stocare, tratare si epurare a apelor reziduale;


- impermeabilizarea acumularilor de apa, lacuri artificiale, helestee;


- impermeabilizarea canalelor, tunelelor, barajelor de pamant, etc.


Toate materialele si accesoriile folosite in lucrari, provin de la furnizori de prestigiu in domeniu, recunoscuti pe plan modial pentru calitatea produselor si serviciilor oferite si care pot oferi intradevar garanta succesul.