Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Indfloor Group

Detalii

Adresa
Baia Mare, Bulevardul Unirii, nr. 67/2
Telefon
0262215334, 0736216447
Fax
0262215334
Social links
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1153

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Indfloor Group Baia Mare

Indfloor Group ofera solutii complete de pardoseli (consultanta, design, materiale, montaj, intretinere) companiilor private si publice, precum si tuturor celor care isi doresc pardoseli aspectuoase si de cea mai buna calitate. Ne mandrim cu proiectele de pardoseli realizate si cu un portofoliu bogat de clienti din cele mai variante domenii de activitate. In cei peste 8 ani de experienta am realizat: - proiecte in domeniul pardoselilor pentru sali de sport - proiecte in domeniul terenurilor sportive in aer liber - proiecte in domeniul pardoselilor din covor PVC - proiecte in domeniul pardoselilor epoxidice - proiecte parchet triplustratificat - proiecte mocheta.

Filtre

Servicii oferite: Amenajari exterioare

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro