Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Happy Pool

Happy Pool

Detalii

Adresa
Oradea, Bulevardul Decebal, nr. 48
Telefon
0359175681, 0740153321, 0740701927
Fax
0359175681
Social links
Categorie
Firme instalatii sanitare
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1417

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Happy Pool Oradea

Obiectul principal de activitate al firmei este: Constructia, instalarea, echiparea chiar si reconditionarea si modernizarea piscinelor rezidentiale, hoteliere, olimpice. De asemenea importam si distribuim echipamente, instalatii si acoperiri de piscine.

Comercializam: Saune finlandeze, infracabine, si o gama larga de Jakuzzi (Spa, cazi hidromasaj). Happy Pool ofera o gama variata de piscine: din polipropilena, piscine prefabricate care sunt conditionate de marimi si forme standard, SI piscine din panouri PP placate cu Liner PVC, piscine din blocheti de polistiren armate cu beton si placate cu Liner PVC, piscine construite din beton placate cu mosaic de sticla, gresie speciala pentru piscine sau Liner ( folie PVC) care implinesc aproape toate fanteziile viitorilor beneficiar.

Din experienta noastra am constatat ca foarte multe piscine sunt construite fara respectarea unor norme minime obligatorii privind instalatia de filtrare si tratare a apei. Acest lucru conduce la cheltuieli de exploatara si intretinere mai ridicate decat este necesar.

Furnizam cele mai performante echipamente si accesorii de calitate create de lideri pietei mondiale de profil: Astralpool, Kripsol, Seko, Image, Hayward, Alkorplan, Cefil, Idealcover.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro