Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Garduri metalice realizate in functie de designul propus de tine

Garduri metalice realizate in functie de designul propus de tine

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1878

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Gardul este o carte de vizita a locuintei, fiind primul lucru pe care il vad musafirii sau chiar trecatorii. De aceea importanta lui nu trebuie neglijata.

Modelul gardului pe care il alegeti poate fi adaptat in functie de stilul de design dorit. Metal Creativ realizeaza garduri metalice, la comanda, din urmatoarele materiale:

- casete din tabla ambutisata
- profile din tabla ambutisata
- tabla expandata
- tabla decupata
- tevi rectangulare si tevi rotunde
-gabioane realizate din plasa metalica zincata si piatra de diverse sortimente.

In momentul in care alegeti realizarea unui gard trebuie sa tineti cont de urmatoarii factori:
*aspectul estetic este unul foarte important in procesul decizitional; fiecare gard trebuie sa se incadreze in conceptul global de design al spatiului dumneavoastra;
* utilitatea – alegeti un produs care sa raspunda cerintelor dumneavoastra specifice;
* nivelul de siguranta – in functie de spatiul pe care gardul dumneavoastra il protejeaza, nivelul de siguranta poate fi ridicat, mediu sau scazut;
* bugetul alocat realizarii gardului.

Deoarece sunt vopsite in camp electrostatic, gardurile metalice realizate de Metal Creativ nu necesita o intretinere deosebita si au o rezistenta mare in timp. Daca va numarati printre cei care isi doresc un model cat mai original, varianta panourilor din tabla debitata cu jet de plasma este ideala, deoarece se poate realiza aproape orice tipar de design. Produsul rezultat poate sa creeze un joc vizual cu adevarat spectaculos care va impresiona pe oricine.

Indiferent daca alegeti un design modern, clasic sau indraznet, in final calitatea gardului este primordiala. Manopera, alegerea materialelor si solutiile alese pentru protectia otelului, contribuie la calitatea gradurilor metalice si garanteaza durabilitatea in timp a produsului final.

Despre Metal Creativ:

Metal Creativ produce mobila la comanda pentru oricare dintre domeniile: rezidential, office sau HoReCa. Ne place sa concepem mobilier si decoratiuni la comanda deosebite care ies din tipare.
Ne puteti urmari proiectele pe pagina de Facebook: @MetalCreativRo
Asteptam propunerile dumneavoastra la office@metal-creativ.ro

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/