Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Fronte Design

Fronte Ideea Design

Detalii

Adresa
Chitila
Telefon
0799998800
Social links
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
2801

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Fronte Design Chitila

Realizarea unui mobilier care sa fie in egala masura modern, perfect integrat in spatiul casei si care sa raspunda perfect din punct de vedere cromatic gusturilor fiecarui client este una dintre provocarile noastre preferate. MDF-ul vopsit este solutia care impaca perfect esteticul, cu practicul si cu durabilitatea. Una din principalele caracteristici ale fronturilor din MDF vopsit este versalititatea: posibilitatea alegerii dintr-o gama foarte diversificata de culori, realizarea de frezari speciale si imbinarea armonioasa a acestor elemente au ca rezultat o mobila moderna, ergonomica si de calitate superioara.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro