Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ghid de alegere a spatiului comercial perfect

Ghid de alegere a spatiului comercial perfect

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1224

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cautati un spatiu comercial de inchiriat? Indiferent daca este pentru prima data cand inchiriati un astfel de spatiu sau aveti deja experienta in domeniu, aceasta poate fi o sarcina dificila. Pentru cea mai buna alegere de spatii comerciale din Romania, trebuie sa tineti cont de cateva intrebari cheie.

Locatia

Locatia este unul dintre cei mai importanti factori atunci cand se iau decizii privind alegerea unui spatiu comercial. Trebuie sa cercetati temeinic dinamica pietei imobiliare locale, cum ar fi disponibilitatea de proprietati, cererea din partea chiriasilor si preturile chiriilor. Daca sunteti in cautarea unui spatiu comercial pentru un restaurant, cafenea sau magazin, trebuie sa va asigurati ca respectivul spatiu se afla intr-o zona cu vad bun. Daca cautati un spatiu pentru un depozit de distributie, veti avea nevoie de legaturi de transport bune. Iar daca veti avea nevoie de spatii de birouri, veti avea nevoie de o locatie la care personalul si clientii pot ajunge cu usurinta.

Ce tip de proprietate comerciala este cel mai bun?

Exista o multime de intrebari pe care trebuie sa le puneti atunci cand analizati o proprietate comerciala de inchiriat. De exemplu, cat de mult si de ce spatiu aveti nevoie? Va ganditi sa va extindeti in viitorul apropiat? Cu siguranta, afacerea dvs. va fi mai profitabila si mai usor de condus daca veti alege spatiul comercial potrivit.
Ar trebui sa luati in considerare numarul de angajati pe care ii aveti, utilajele necesare bunei desfasurari ale afacerii si operatiunile pe care le veti derula. Daca anticipati o dezvoltare a business-ului, veti avea nevoie de mai mult spatiu pentru a va extinde sau va veti muta intr-un alt spatiu comercial?

Este recomandabil sa verificati daca proprietatea comerciala pe care vreti sa o inchiriati are aprobare pentru a gazdui activitatile pe care le desfasoara firma dvs. Daca doriti sa faceti unele modificari la respectivul spatiu comercial, este posibil sa aveti nevoie mai intai de acordul proprietarului.

Alte considerente

Exista si alti factori care trebuie luati in considerare cand verificati spatiul comercial pe care vreti sa il inchiriati, cum ar fi:
• Caile de transport catre aeroport, trenuri, autobuze si drumuri
• Eventuale taxe de congestie
• Facilitati de parcare si restrictii
• Facilitati de livrare si restrictii
• Proximitatea fata de clienti si personal
• Impresia pe care o ofera personalului si clientilor
• Facilitati locale: cafenele si magazine pentru angajati
• Facilitati pentru personal
• Echipamente si mobilier.

De asemenea, trebuie sa verificati starea generala a spatiului comercial de inchiriat, ca atunci cand ati vrea sa inchiriati o casa. Fiti atenti daca exista zone de umezeala si mucegai, fisuri si probleme cu instalatia sanitara etc.

Autor

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro