Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Creditreform

Creditreform

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Turturelelor, nr. 62
Telefon
0212307995, 0743028079
Fax
0212307993
Categorie
Consultanta
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1463

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Creditreform Bucuresti

Servicii oferite:
- recuperare de creante de la rau-platnici
- beneficiati de analiza gratuita a cazului in vederea evaluarii sanselor si identificarii celei mai bune solutii pentru recuperarea debitului.

Recuperarea creantelor de la debitori din Romania pe cale amiabila se face conform principiului "no collection – no fee" ! - rapoarte de credit – ofera informatii complete despre clienti, distribuitori, parteneri potentiali, inclusiv un index de solvabilitate si calculul creditului maxim ce se poate acorda partenerului respectiv (model atasat).

Fata de preturile din oferta de baza, se pot obtine reduceri importante in functie de volumul anual de comenzi - servicii de monitorizare (clienti, furnizori, parteneri potentiali) - liste de firme intocmite pe criteriile mentionate de client - studii fezabilitate, plan de afaceri.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro