Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Constil International

Detalii

Adresa
Constanta, Constanta, Str. Dionisie cel Mic, nr. 16
Telefon
0341/173566
Fax
0341/173566
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1136

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Constil International Constanta


Constil International este o companie romaneasca, cu capital privat, cu 10 ani de activitate pe piata constructiilor civile si a finisajelor interioare si exterioare din Romania.


Infiintata in 2001, firma noastra a reusit sa se remarce prin rezultate foarte bune in domeniu, oferind calitate, seriozitate, promptitudine si preturi competitive.


Suntem o companie dinamica, care a stiut ca pentru a castiga o pozitie pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea fiind un cuvant cheie al companiei.


Am reusit intr-un timp extrem de scurt, plecand de la ideea ca daca altii pot, noi trebuie sa putem mai bine si mai repede.


In activitatea de constructii dispunem de o echipa consolidata in timp formata din oameni calificati cu experienta, avand grija ca acestia sa fie foarte bine motivati si sa aiba un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului care sa faca posibila executia unei game largi de lucrari la un nivel ridicat de calitate si eficienta.


In relatiile cu clientii nostri promovam pe cat posibil solutii constructive atat in etapa pregatitoare, cat si pe parcursul fazelor de executie, acestia beneficiind de tot suportul nostru tehnic si logistic pentru realizarea obiectivelor propuse.


Lucrarile pe care le executam acopera aproape toate domeniile activitatii de constructii: constructii civile si industriale, finisaje interioare si exterioare, executii termosistem, instalatii electrice, instalatii tehnico-sanitare si de incalzire, mansardari blocuri, acoperisuri si invelitori de orice tip, confectii metalice, tamplarie PVC si aluminiu, fatade cortina si placari cu bond.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/