Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

CEMS Tehnologies

CEMS Tehnologies

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Calea Grivitei, nr. 78
Telefon
0311019008
Fax
0372895384
Social links
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1510

Voteaza & Distribuie

Prezentare

CEMS Tehnologies Bucuresti

Firma CEMS Tehnologii a fost fondata in 2003 ca furnizor de solutii in domeniul automatizarilor industriale. In prezent ofera o gama extinsa de produse si servicii atat pentru obiective industriale, cat si civile in toate etapele necesare: proiectare, implementare si exploatare.

Categorii de activitate: BMS (aplicatiile Business Management System - eficientizarea exploatarii spatiilor pentru obiective civile, industriale si rezidentiale), Instalatii Electrice (executie si mentenanta), Automatizari, Materiale Electrice (livrare din stoc sau pe baza de comanda), Servicii (proiectare si verificare instalatii electrice).

Filtre

Servicii: Service, Vanzare
Utilaje: Utilaje

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro