Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Bog Design and Concept

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Bulevardul Unirii, nr. 68, bl. K 2
Telefon
0212243779
Fax
0318156067
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1097

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Bog Design and Concept Bucuresti


Societate de constructii/amenajari interioare cu vechime din 2002. Importam, livram, montam pardoseli flotante de interior din conglomerat lemnos, sulfat de calciu, cu diverse finisaje incepand de la aluminiu, PVC, HPL, mocheta, gresie/granit, parchet, cu substructuri de la 2 cm pana la 1 m, speciale pentru risc seismic ridicat. ploturi pentru exterior pentru dale piatra, lemn sau WPC. acoperiri terase si piscine cu pereti ficsi sau glisanti, luminatoare, cupole, sere, etc. scari in sistem do -it- yourself sau la comanda. pardoseli de sticla, maini curente din sticla, inox sau aluminiu, marjele de piscina, etc.

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro