Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

B.I.A. Ignatel Alexandru Christian

B.I.A. Ignatel Alexandru-Christian

Detalii

Adresa
Iasi, Soseaua Bucium, nr. 25
Telefon
0745153072
Categorie
Firme proiectare / arhitectura
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1843

Voteaza & Distribuie

Prezentare

B.I.A. Ignatel Alexandru Christian Iasi

Biroul Individual de Arhitectura Ignatel Alexandru Christian din Iasi are in spate o echipa completa, ce cuprinde ingineri de rezistenta, instalatii termice, electrice, sanitare, si colaboreaza cu persoane acreditate sa intocmeasca studiile necesare realizarii in bune conditii a unui proiect de executie: ingineri topometristi, ingineri geodezi, scenarist incendiu, specialisti in obtinerea avizelor necesare eliberarii Autorizatiei de Constructie.

Proiectarea unei cladiri trebuie sa tina cont de o suma de aspecte majore: asigurarea calitatii arhitecturale si tehnice, asigurarea flexibilitatii in variantele de raspuns, adaptarea la cerintele clientului, operativitatea si alocarea inteligenta a resurselor.

Filtre

Servicii oferite: Arhitectura, Proiectare imobile

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro