Trans Udroiu

Trans Udroiu

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Caderea Bastiliei
Telefon
0721369336
Fax
0311035595
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 6 zile si 9 ore
Vizualizari
502

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trans Udroiu Bucuresti

Suntem o companie specializata in transport rutier, inchiriem autobasculante de 3,5 t - 7,5 t cu basculare pe tri parti si bascula, basculante 8x4 = 40t, si inchiriere utilaje constructii, transport materiale constructii, transport agegate balastiera, vindem agregate minerale de cariera spalate, amestec pentru beton, piatra, nisip, margaritar, refuz ciur, balast si piatra concasata, piatra sparta.

Firma se ocupa cu inchirieri utilaje constructii profesionale, buldoexcavator JCB 3CX, buldoexcavatoare, buldoexcavator cu picon, brat extensibil, lame stivuitor, furci paleti, incarcator frontal cu cupa multifunctionala, mini incarcator, mini excavator, excavator, excavatoare. Compactor pentru nivelare si terasamente, amenajari drumuri pietroite, parcari si platforme. Colaboram cu firme constructii, prestari servicii in Bucuresti si Ilfov: excavatii generale, fundatii pentru constructii civile si industriale, sapaturi generale, sapaturi sant gaze, sant apa si canal, sapaturi fundatii case, fose septice, piscine, subsoluri, drene, taluzari, decopertari, nivelarea si eliberarea terenurilor de vegetatie. Demolari constructii vechi, demolari cladiri, demolari case, hale, depozite, demolari mecanizate cu utilaje performante.

Transport gunoi la saci, evacuam moloz din demolari, deseuri sau pamant din santier, transportul se face cu autobasculante de 3,5 t - 7,5 t si 40 t. Transportam si comercializam pamant vegetal de padure negru pentru gradina sau de umplutura pentru amenajarea exterioara a gradinilor si a spatiilor verzi. Utilaje deszapezire, deszapezire strazi, cai de acces, parcari, etc., asiguram transportul zapezii. Ne caracterizeaza seriozitatea si promtitudinea.

Filtre

Servicii: Inchiriere
Utilaje: Autocamioane, Excavatoare