Tibsil

Tibsil

Detalii

Adresa
Gheorgheni, Strada Pompierilor, nr. 145
Telefon
0266365085
Fax
0266365085
Web
www.tibsil.ro
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 luni si 16 ore
Vizualizari
479

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tibsil Gheorgheni - case de lemn

Firma noastra Tibsil a fost infiintat in anul 1993 cu capital privat. De la inceputuri domeniul nostru de activitate a fost construirea caselor din lemn. Firma noastra are un singur proprietar el indeplinind totodata si functia de director.

Dezvoltarea firmei este dinamica, 60% din profitul anual fiind folosit pentru dezvoltare (technologii noi, masini, accesorii). Cresterea insemnata a infrastructurii si a investitiilor in anii urmatori, va crea noi posibilitati pentru constructori.

Luand in calcul aceste posibilitati, firma noastra se va bucura de o crestere continua. Esenta dezvoltarii si a succesului continuu a firmei Tibsil. se datoreaza increderii al clientilor, al angajatiilor si al partnerilor nostrii. Cercetarea continua face posibila pentru firma noastra mentinerea si dezvoltarea capacitatii noastre technice.

Toate aceste activitati contribuie la cresterea calitatii produselor si a muncii noastre, asigurand astfel satisfactia clientiilor nostri. De la infiintarea firmei noastre am construit peste 5000 de produse in tari ca Ungaria, Italia, Franta, Germania, Spania.

Produsele noastre:
 • case de locuit prin chertare in system blockhouse,
 • case de locuit cu structura de lemn,
 • case de vacanța, bungalowuri, cabane,
 • casuțe de gradina,
 • amenajari terase din lemn,
 • acoperișuri și sarpante,
 • casuțe pentru scule,
 • garaje, carporturi,
 • foisoare hexagonale, pavilioane, pergole,
 • mobilier de gradina, suport pentru flori, casuțe pentru caini,
 • uși și ferestre din lemn.
Dupa traditia regiunii firma noastra fabrica din lemn de brad constructii din lemn mici si mijlocii. Datorita climei regiuni arborii cresc mai lent avand ca rezultat un material lemnos de esenta tare si extrem de prelucrabil.

Intre produsele noastre construite din brad se gasesc case din lemn, case de gradina, pavilion de gradina, case de weekend, magazie, vile de vara, garaje si case de locuit. Casele de weekend, vilele de vara sau constructiile cu dimensiuni mari sau cu alte destinatii pot fi facute cu sau fara mansarda, pardoseala, terasa dupa cerintele cumparatorului.

Beneficiul lemnului consta in faptul ca lemnul "respira" si regleaza natural microclima, stabilizeaza umiditatea locuintei, lemnul este cel bun termoizolant, nu este poluant, structura este extrem de flexibil si nu in ultimul rand este ieftin.

Produsele noastre sunt construinte dupa desen technic sau dupa cerintele cumparatorului, in timp scurt deoarece piesele sunt inbinate pe verticala cu lamba si uluc cu chertare vizibila la colturi fara utilizarea cuielor sau oricarui alt element de fixare.

Filtre

Servicii oferite: Case de lemn