Solutii tehnice si estetice cu lac pentru parchet de la COLOR MAGIC

Solutii tehnice si estetice cu lac pentru parchet de la COLOR MAGIC

Detalii

Web
www.colormagic.ro
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
442

Voteaza & Distribuie

Descriere

Parchetul este o piesa de rezistenta pentru orice incapere si camera din unitatea de locuit (camera de zi, dormitor, bucatarie, birou etc.). Este un element foarte important si care necesita sa fie intretinut cu lac pentru parchet astfel incat sa beneficiati de calitatile naturale ale lemnului in privinta rezistentei si texturii estetice incredibil de placute.

Intretinere garantata cu lac pentru parchet – Solutia ColorMagica.ro
Parchetul este o pardosea realizata din placi de lemn (dispuse sub diferite forme geometrice). Procesul de ansamblare este unul dificil si trebuie realizat de o echipa specializata in instalarea unui astfel de echipament. In schimb, procesul de intretinere prin intermediul produselor pe baza de lac pentru parchet poate fi realizat cu foarte mare usurinta.

Lac pentru parchet – Rol de protectie si infrumusetare a suprafetelor din lemn
Produsele si materialele de lac pentru parchet au rolul de a proteja – la capacitate maxima – suprafetele pardoselilor lemnoase si confera un aspect foarte placut. Lacul pentru parchet este utilizat la scara mare si recomandat de numerosi profesionisti pentru a proteja podeaua din lemn impotriva zgarieturilor si petelor si, totodata, pentru a preveni posibilele deteriorari ca urmare a solicitarilor mecanice din spatiul respectiv.
Alegeti un lac de calitate si aplicati-l corespunzator pentru a beneficia de toate avantajele materialelor destinate protejarii si infrumesatarii locuintei dvs.!
Avantaje ale utilizarii lacului pentru parchet de la ColorMagic.ro

Dupa etapa de montare a parchetului, acesta trebuie intretinut, curatat si slefuit. Urmatoarea etapa, in conformitate cu recomandarile specialistilor din domeniu, consta in aplicarea unui strat protector de grund pentru parchet destinat acoperirii impuritatilor si umplerii distantelor dintre placile ce compun intreaga structura a parchetului. Dupa care se recomanda utilizarea produselor pe baza de lac pentru lemn pentru a conferi stralucire, frumusete pardoselii. In plus, parchetul neintretinut se murdareste foarte usor si repede, iar procesul de curatare a urmelor si impuritatilor este unul anevoios. Prin urmare, aplicarea unui strat de lac este un proces corespunzator si o investitie de viitor pentru buna-starea pardoselilor din locuinta dvs.

Caracteristici importante pentru lac parchet

In functie de producator, tipurile de lac disponibile au numeroase caracteristici. In general, este necesar sa aplicam un strat protector pe baza de lac pentru lemn foarte rezistent la zgarieturi si care sa accentueze luciul, stralucirea pardoselii.

Informatii utile pentru utilizarea lacului pentru parchet

In cazul in care doriti sa economisiti bani, este recomandat sa va organizati un plan pentru aplicarea stratului protector pe baza de lac pentru parchet. In primul rand, camera trebuie sa fie foarte bine aerisita, inainte si in timpul activitatii de lacuire parchet. Este esential ca temperatura sa fie cuprinsa intre 15 – 16 °C, iar pragul umiditatii sa nu fie foarte ridicat. In anumite cazuri, este important sa utilizam un aparat profesional de slefuit astfel incat sa va asigurati ca ati eliminat orice urma de impuritati si denivelari.

Magazin online cu experienta in domeniul produselor lac pentru parchet

In magazinul online www.colormagic.ro se gasesc cele mai bune produse din categoria lac pentru parchet importate de la producatori recunoscuti international. Calitatea acestor primeaza intotdeauna, de aceea compania COLOR MAGIC reuseste sa respecte cele mai adecvate parteneriate cu astfel de firme partenere astfel incat oricine de pe intreg teritoriul Romaniei sa beneficieze de cele mai bune preturi.
ColorMagic.ro – Date de contact
Pentru mai multe informatii explorati paginile site-ului unde gasiti toate detaliile necesare despre fiecare produs si categorie in parte. Pentru a lua legatura cu echipa de consultanta a magazinului ColorMagic.ro telefonati la numarul: 0724336280

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Amenajari