Nobili Design

Nobili Design

Detalii

Adresa
Constanta, Strada Garofitei, nr. 9
Telefon
0720665365
Categorie
Design interior / exterior
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
624

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nobili Design Constanta

Suntem firma specializata in servicii de design interior, proiectare interioare 3D, compartimentare spatii, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni interioare case, vile, apartamente, camere hotel, restaurante, pensiuni in Constanta si alte locatii intara in functie de locatia clientului.

Pe parcursul derularii proiectului vom asista fiecare etapa de desfasurare, incepand de la amenajarile interioare si terminand cu partea de achizitii a materialelor pentru finisaje si decoratiunilor. Astfel punem la dispozitia clientilor furnizori de materiale, mobila si decoratiuni, atat din tara cat si din strainatate. Daca lucrarile se desfasoara conform mapei de proiect care contine toate datele si informatiile necesare punerii in practica a proiectului de design, atunci cu siguranta realitatea si rezultatul final vor fi spectaculoase.
Oferim clientilor nostril posibilitatea de a alege pachetul de servicii potrivit nevoilor sale, astfel am creat pachetul standard si premium.

Pachetul Standard Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, mapa de proiect (schite, planuri si masuratori cu produsele si materialele adaugate in proiectul de design).
Pachetul Premium Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, mapa de proiect (schite, planuri si masuratori cu produsele si materialele adaugate in proiectul de design).
Management de proiect - furnizare de produse si materiale. Amenajari, finisaje si decoratiuni interioare.