MC Pro

Detalii

Adresa
Buzau, Nehoiu, Strada Bularcesti, nr. 22
Telefon
0238555758, 0745039352
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
271

Voteaza & Distribuie

Descriere

MC Pro

Societatea MC PRO S.R.L. cu capital privat, desi a luat fiinta in anul 2005, este administrata de specialisti cu o vechime de peste 25 de ani in prelucrarea si valorificarea superioara a lemnului. Puncte forte: Dialogam, suntem receptivi, abordabili, vrem sa convingem prin competenta, promtitudine, seriozitate si calitate.

De asemenea, tratand clientii nostrii ca si parteneri, incercam sa le depasim asteptarile. Obiect de activitate: Producerea usilor pentru exterior si interior din lemn masiv sau lemn masiv stratificat.

Executie intr-o varietate de modele elegante, practice si rafinate, pe dimensiunile solicitate. Producerea ferestrelor cu geam termopan, pe structura de lemn stratificat. Scari interioare complete sau placari, mana curenta din elemente strunjite. Mobilier lemn masiv pentru bucatarii.

Decoratiuni interioare din lemn si dormitoare, sufragerii executate in regim de prototip. Vanzare parchet tripu stratificat, parchet masiv, parchet laminat. Orice alte produse neconventionale pentru care dovedim creativitate in gasirea de solutii noi. Asiguram transportul si montajul produselor la destinatie.

Filtre

Tip: Tamplarie lemn, Usi