Macara Autoridicatoare

Detalii

Telefon
0251522522, 0729012100
Categorie
Anunturi materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
280

Voteaza & Distribuie

Descriere

Macaralele de ultima generatie din seria ALFAMATIC au o rotatie joasa si mecanisme hidraulice si automatice de montaj, A 29 SUPER prezentand urmatoarele caracteristici:

- sarcina maxima de 2 to;
- lungimea bratului de 29 m;
- sarcina in varful bratului de 700 kg;
- inaltimea sub carlig (HUH) de 19 m.

Sunt proiectate pentru lucrari de renovare, constructii civile pana la 6 etaje, vile etc. lucrari ce necesita multe deplasari si deci multe operatii de montaj si demontaj. Sunt adesea folosite ca masini de serviciu pe santierele unde se gasesc una sau mai multe macarale traditionale.

Aceste macarale sunt compacte, complet asamblate si testate in fabrica si pot fi utilizate imediat, fara costuri de montaj si demontaj. Pot fi remorcate pe roti pneumatice si transportate in aliniament perfect cu ajutorul unui trailer, fara a fi necesara demontarea vreunei componente. Aceasta gama include sageti pana la 35 m, fara contravantuiri si grinzi de legatura.

Datorita solutiilor tehnice avansate, numarului mare de echipamente standardizate si constructiei precise realizata fara a face economii, aceste macarale reprezinta cele mai bune produse disponibile acum pe piata, de acest tip si din aceasta clasa.

Gama ALFAMATIC contine in mod deliberat, doar masini ce se pot monta in cateva minute si pot fi controlate fara automacarele si forta de munca specializata, avand dimensiuni si contragreutati reduse.