LucInvest.ro – Partenerul tau pentru servicii profesionale iti recomanda echipamente de sprijiniri santuri ideale pentru fundatiile constructiilor

LucInvest.ro – Partenerul tau pentru servicii profesionale iti recomanda echipamente de sprijiniri santuri ideale pentru fundatiile constructiilor

Detalii

Web
www.lucinvest.ro
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
540

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compania Luc Invest pune la dispozitia clientilor sai echipamente profesionale de sprijiniri santuri destinate rezistentei fundatiilor pentru orice tip de constructie.

Este foarte important ca inainte sa incepeti lucrarile de excavare sau canalizare sa aveti in vedere faptul ca malurile se pot prabusi, iar eforturile depuse vor deveni zadarnice.

Serviciile de inchiriere sprijiniri santuri sunt foarte utile pentru protejarea malurilor in diverse lucrari destinate constructiilor trainice.

Compania Luc Invest este o companie romaneasca cu experienta in domeniul constructiilor si detine parteneriate cu firme celebre de pe piata europeana a utilajelor necesare pentru orice constructor.

Luc Invest – Companie devenita celebra datorita calitatii si performantei din domeniul constructiilor

Luc Invest pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de servicii si produse indispensabile. Principalele servicii ale companiei sunt:
 • Serviciile de sprijiniri santuri - Au ca scop protejarea santurilor impotriva surparii acestora in diverse lucrari de canalizare si excavare;
 • Gama variata de unelte si scule menite a va facilita demersurile in domeniul constructiilor;
 • Diverse utilaje pentru constructii - Compania Luc Invest ofera si prerogativa inchirierii diverselor utilaje, servicii ce determina economisirea de timp si bani;
 • O varietate de schele metalice - Utilizate pentru constructiile realizate la o inaltime considerabila;
 • O gama larga de popi metalici - Folositi in sprijinirea pentru o anumita perioada de timp a unor obiecte verticale;
 • Produse de cofraje metalice si de lemn pentru turnarea de stalpi si fundatii.

Toate aceste lucrari pentru facilitarea unor constructii pot fi ansamblate de catre specialistii Luc Invest, acestia detinand o vasta experienta in domeniu, fiind specializati pentru diverse lucrari specifice.

Procedura de sprijiniri santuri - Serviciu accesibil, necesar pentru proiecte durabile si rezistente

Serviciul de sprijiniri santuri pus la dispozitia dvs. de compania Luc Invest este un serviciu indispensabil pentru eficienta lucrarilor de excavare sau canalizare.

Plansele modulare pentru sprijiniri santuri oferite de Luc Invest pot fi atat cumparate, cat si inchiriate, totul depinzand de dezideratele clientilor companiei.

Avantajele achizitionarii de planse modulare pentru sprijiniri santuri

Achizitionarea produselor de planse modulare pentru sprijiniri santuri de la compania Luc Invest comporta diverse avantaje:
 • Concordanta acestui serviciu cu normele impuse de Uniunea Europeana;
 • Facilitatea si timpul relativ redus de montare a acestor echipamente pentru sprijiniri santuri;
 • Aceste produse folosite pentru sprijiniri santuri pot fi reutilizare - economisiti astfel timp si bani pentru achizitionarea unor echipamente care sa satisfaca aceasta nevoie;
 • Ofera o eficienta deosebita in protejarea surparii malurilor.

Compania Luc Invest ofera clientilor sai posibilitatea sa cumpere sau sau inchirieze planse modulare pentru sprijiniri santuri, disponibile pentru mai multe tipuri de bugete.

Compania romaneasca Luc Invest va garanteaza servicii calitative, eficiente, menite sa asigure compatibilitate vizibila intre proiectele dvs. si cele mai rezistente constructii.

Daca aveti nelamuri sau daca doriti detalii suplimentare, va rugam sa accesati cu incredere website-ul companiei: www.lucinvest.ro sau sa luati legatura cu operatorii nostri telefonici la numarul de telefon: 0745410817
Puteti sa vizitati depozitele din Buzau si Bucuresti:
Buzau – Adresa: DN2-E85 nr. 79, Localitatea Gura Calnaului, Judetul Buzau
Bucuresti – Adresa: Soseaua Oltenitei nr. 181, Popesti-Leordeni, Ilfov, Fosta Fabrica Danubiana.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
 • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Diverse