Epardoseli Retail

Epardoseli Retail SRL

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 5, Strada Sabinelor, nr. 117
Telefon
0729850361
Web
https://epardoseli.ro
Categorie
Design interior / exterior
Modificat
acum 10 luni si 2 saptamani
Vizualizari
312

Voteaza & Distribuie

Descriere

Epardoseli Retail Bucuresti

Suntem una din cele mai importante companii din industria pardoselilor din Romania. Garantam solutii integrate pentru pardoseli si suprafete rezidentiale, comerciale si sportive pentru arhitecti, meseriasi din domeniul constructiilor, executanti de lucrari, distribuitori.

Suntem una din cele dinamice companii din domeniu de piata. In ultimii ani compania s-a extins intr-un ritm constant si rapid, dar pe langa calcule si cifre, cel mai important capital al modelului de business ePardoseli.ro este cel uman.

Clientii nostri pot alege articole si materiale pentru amenajari interioare, accesorii si produse necesare pentru punerea in practica a celor mai indraznete proiecte din domeniu amenajarilor si designului interior si exterior.

Gama produselor comercializate este extrem de generoasa, comercializam parchet stratificat, gresie si faianta, mochete, perdele si draperii, tapet dormitor, etc.

Oferim serviciiservicii de calitate care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in showroom-ul sau pe site-ul nostru. Pe langa consiliere, consultanta si serviciile oferite, ePardoseli.ro se transforma practic intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos si placut, atent si flexibil, dedicat planurilor celor pretentiosi, harnici si intreprinzatori.