Ecosysteme

Ecosysteme

Detalii

Adresa
Timisoara, Calea Stan Vidrighin, nr. 16 A
Telefon
0256291519
Fax
0256222030
Web
www.ecosysteme.ro
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
390

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ecosysteme Timisoara

Infiintata in anul 1997 de fondatorul sau Luciano Pietro Lanza, Ecosysteme isi incepe activitatea de productie in iunie 1999 si de-a lungul timpului isi castiga o pozitie solida, de referinta, in domeniul productiei de pardoseli antiderapante, borduri, boltari si plansee cu armatura de fier, dedicand inca de la inceput o atentie deosebita calitatii fiecarui produs si respectarii mediului local.

Eleganta, designul ingrijit si fezabilitatea sunt rezultatul cercetarilor tehnologice si estetice orientate spre satisfacerea exigentelor crescande ale unei piete in continua evolutie. Respectarea acestor principii ne-a permis ca in scurt timp sa ocupam si sa ne mentinem un loc intre producatorii de prestigiu. La aceasta dezvoltare au contribuit si relatiile stranse, bazate pe respect reciproc, avute cu clientii vechi cat si atentiei deosebite acordate noilor parteneriate.

Temperamentul dinamic, o profunda cunoastere tehnica a produselor si a limitelor tehnice de productie, pastrarea mereu activa a spiritului de continua evolutie tehnica si de cercetare au reprezentat calitati importante care ne-au asigurat reusita si ne-au ajutat sa ne extindem paleta de produse de-a lungul timpului. Siguranta calitatii a reprezentat o prioritate, pe care am dorit sa o aibe clientii nostrii, de aceea, din anul 2003 Ecosysteme a implementat, certificat si apoi recertificat sistemul de mangement al calitatii cu Moody International, sub ale carei standarde functioneaza si in prezent.

Dupa cum ne spunea dragul nostru fondator "toti pot face ceea ce este usor de facut". Noi am vrut sa fim printre cei intr-adevar priceputi (buni), realizand tot ceea ce ne propunem si facand fata la orice provocare. Obiectivele noastre nu se limiteaza doar la producerea si furnizarea materialelor de larg consum, ci sunt orientate si spre a acorda atentie cererilor clientilor nostri oferindu-le, in limita posibilitatilor, ajutor si asistenta prin realizarea de elemente noi, cu dimensiuni specificate dupa proiect.

Filtre

Materiale de constructii: Caramizi/boltari, Pavaje si piatra decorativa
Gradina: Garduri