Echipamente pentru potabilizarea apei - Statii clorinare apa de la Eco Aqua - Propensiune spre viata

Echipamente pentru potabilizarea apei - Statii clorinare apa de la Eco Aqua - Propensiune spre viata

Detalii

Web
http://eco-aqua.ro
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
491

Voteaza & Distribuie

Descriere

Apa este un compus hidrogenat al oxigenului si este indispensabila vietii si este una dintre substantele cele mai raspandite de pe Terra, indiferent de starea in care afla. Cresterea accelerata a populatiei la nivel mondial din ultimii ani, industrializarea masiva si nivelul alarmant de poluare reprezinta principalii factori pentru care omul trebuie sa trateze apa inainte de a o consuma si utiliza. In prezent, exista numeroase companii specializate in sisteme de potabilizare si tratare a apei, printre care si Eco Aqua, de unde puteti achizitiona statii clorinare apa performante, preturi avantajoase.

Dezinfectie sigura, rapida si controlata prin statii clorinare de la Eco-Aqua.ro

Statia de clorinare este conceputa astfel incat sa mentina necesarul de clor pentru tratarea apei, valorile fiind stabilite cu ajutorul pompelor de dozare ale carui debit poate fi activat manual.

Sistemele de clorinare pot fi strucuturate in functie de mai multi parametri, astfel incat acestea sa ofere rezultatele dorite. Dezinfectia apei se realizeaza la apele subterane, apele de suprafata sau din alte surse, principalul scop fiind distrugerea parazitilor, virusurilor si agentilor patogeni diversi.

Nu doar apa potabila are nevoie de statii clorinare apa, ci si cea din piscine, jacuzzi sau bazine de inot.

De ce statii clorinare apa Eco Aqua?

Produsele dezinfectante trebuie folosite dupa reguli stricte, motiv pentru care statiile de clorinare apa sunt importante pentru o dozare controlata si corecta.

Eco Aqua ajuta la potabilizarea si tratarea apei cu ajutorul unei game de produse si dispozitive calitative, asa cum sunt si aceste statii clorinare apa. De ce sa alegeti aceste produse si nu alte brand-uri? Principalele motive sunt:
 • Costuri reduse si eficienta garantata;
 • Montaj facil ce poate fi realizat de catre orice intalator;
 • Distrugerea bacteriilor, virusurilor si parazitilor;
 • Oxidarea manganului si fierului pentru o filtrare mai usoara;
 • Eliminarea mirosurilor neplacute de sulf.

Din ce sunt alcatuite aceste statii clorinare apa?


Sistemele de clorinare a apei prin injectarea de hipoclorit de sodiu au in alcatuirea lor trei componente de baza:
 • Pompa dozatoare;
 • Recipient de stocare a substantelor chimice;
 • Debitmetru emitator de impulsuri.

Instalarea acestui sistem este foarte simpla, nu necesita mult timp si poate functiona imediat dupa finalizarea montajului. In ceea ce priveste intretinerea statiei clorinare apa trebuie doar sa adaugati hipoclorit de sodiu in apa, concentratia necesara fiind de 12 %.

Statii clorinare apa moderne si performante – Descopera ofertele de la Eco Aqua!

Clorinarea este una dintre metodele principale de tratare si purificare a apei, iar Eco Aqua va pune la dispozitie o gama variata de produse destinate potabilizarii apei necesare consumului uman, cat si intretinerii corespunzatoare a piscinelor si bazinelor de apa.

Aceste statii de clorinare apa functioneaza in mod automat si asigura toti parametrii necesari unei ape potabile, fiind cea mai complexa solutie in acest moment.

Pentru a vedea cu exactitate despre ce echipamente este vorba si cum puteti intra in posesia acestora, accesati www.eco-aqua.ro
De asemenea, puteti vizita showroom-ul Eco Aqua la adresa:
Str. N. Titulescu, nr. 45 - Dej, Judetul Cluj

Date de contact:
Tel / Fax: 004 0364417173
Mobil: 004 0764183 71, 004 0752137832, 004 0740075755
Website: eco-aqua.ro
E-mail: office @ eco-aqua.ro

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
 • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Instalatii