Decor Floor

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Str. Maior Ion Racotianu, nr. 8
Telefon
021/3029308
Fax
021/3029307
Web
www.decorfloor.ro
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Decor Floor Bucuresti


Bazandu-ne pe cei 15 ani de experienta in domeniul constructiilor, in primavara anului 2005 am decis infiintarea Decor Floor SRL in scopul de a oferi mereu clientilor nostrii o calitate excelenta a serviciilor prin intermediul biroului nostru din Bucuresti.


Misiunea noastra este aceea de a deveni lider pe piata din Romania in ceea ce priveste produsele pentru amenajari interioare – atat in sectorul comercial cat si in cel privat.


Majoritatea clientilor nostrii, incluzand investitorii si antreprenorii generali, se asteapta sa beneficieze de o calitate ridicata a produselor pentru amenajari interioare si, mai mult, de servicii calificate la nivel global.


Serviciile noastre nu se rezuma doar la procesul de vanzare. Ne implicam inca din faza de planificare si sustinem in constinuare proiectul oferind suportul tehnic necesar instalarii, sfaturi in privinta lucrarilor si a intretinerii, in scopul de a pastra calitatea pardoselilor de-a lungul anilor.


In faza de planificare oferim suport arhitectilor, designerilor de interior si investitorilor in alegerea produselor celor mai adecvate in scopul de a evita orice probleme survenite in urma folosirii indelungate a pardoselilor ( rezistenta impotriva degredarii in timp si mentinerea aspectului initial prin produse de curatare profesionale ).


Prin cunoasterea cerintelor clientului, oferim produse unice si inovatoare pentru aspectul perfect. Obiectivul nostru este acela de a pastra o comunicare libera intre noi si clientii nostrii incercand sa gasim pardosela ideala prin analizarea raportului dintre pret si sfaturile tehnice si de estetica in acelasi timp.


Ne asiguram clientii in ceea ce priveste obtinerea unei garantii generale pentru o lucrare curata asigurand supervizare profesionala pe parcursul instalarii atat timp cat se iau in considerare sfaturile tehnice si de constructie ale producatorului.


In scopul de a se putea bucura clientul nostru de toate avantajele produselor noastre de calitate superioara pew termen lung, oferim cateva sfaturi de curatire si intretinere pe parcursul folosirii.


Astfel punem la dispozitie totul despre tehnologia de curatire uscata programata si sunt necesare, de altfel si conditii de mediu adaptate cerintelor tehnice in spatiile de birouri cu mocheta si de asemenea stabilirea unei bune comunicari cu compania ce se ocupa de curatenie pentru a primi feedback in mod constant.


Ne-am indeplinit munca extrem de bine! Numarul clientilor nostrii si satisfactia lor constinua dovedeste acest lucru. Pe parcursul ultimilor ani am avut multiple si variate lucrari pentru pardoseli in diferite locuri, cum ar fi complexe industriale, piscine, complexe sportive, cladiri de birouri, unitati comerciale, cazinouri, hoteluri, restaurante si banci. Ne plac provocarile, cum ar fi crearea unei lucrari unice si eterna!


In 2010 a fost dat in folosinta, oferind spatiu atat pentru birouri cat si pentru showroom.


Noua locatie si mediul placut ofera tot confortul pentru intalnirile pentru proiecte. Asiguram cadrul profesional clientilor nostrii in scopul de a lua cele mai bune decizii oferindu-le posibilitatea de a alege dintre mostre de pardoseli reci, mochete modulare, pvc, linoleum si parchet.