DC Media

DC Media

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Felix
Telefon
0728752119
Web
www.mediadc.ro
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
654

Voteaza & Distribuie

Descriere

D & C Media Timisoara

D & C Media Investment este o companie de productie publicitara cu ramificatii media spre desgin grafic si decoratiuni publicitare. Ideologia noastra este simpla. Calitate si servicii ireprosabile pentru clientii nostri. Cautam si gasim cele mai bune solutii tehnice, grafice si economice pentru clientii si partenerii nostri, deoarece imagine dvs. conteaza pentru noi. Iti putem oferi orice material publicitar de care ai nevoie.
De la 0 pana cand este montat, putem sa iti venim in ajutor cu solutii urbanistice, tehnice, grafice, ambientale de cea mai inalta calitate. Totul este pentru noi o provocare. Provocarea de a fi mai buni pentru clientii nostri. Pentru tine. Ai nevoie de un totem?

Perfect.

Venim sa vedem unde il doresti amplasat, cat de mare trebuie sa fie sa iasa in evidenta, ce culori ti-ar avantaja mai mult acest lucru, din ce materiale il construim sa fie si cost effective si ce aprobari ai nevoie pentru constructia acestui totem. Solutii si sugestii iti putem oferi pentru orice material publicitar ai nevoie. Gratis. Pentru ca ne pasa de imaginea ce o vei oferi. Pe langa asta oferim si service timp de un an tuturor produselor oferite. Imaginea ta conteaza! Proiectare Print digital Casete luminoase Litere volumetrice Totemuri Personalizari vitrine Serigrafie Tampografie Infolieri auto Grafica 2d, 3d Logo-uri Carti de vizita Flyere si multe alte produse la cererea dumneavoastra

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 19:00