Dacoma Car

Dacoma Car

Detalii

Adresa
Galati
Web
www.dacomacar.ro
Categorie
Firme transport marfa
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
750

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacoma Car Galati

Dacoma Car pune la dispozitia dumneavoastra servicii de expeditii de marfuri pe rute internationale si interne:
- Transport agabaritic si special de marfuri – pentru utilaje, echipamente, silozuri, grinzi, si orice alte obiecte/bunuri care depasesc limitele standard de dimensiuni si greutate.
- Transport rutier de marfuri pe rute internationale atat export/import catre/don tarile din Uniunea Europeana (Romania, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Italia, Cehia, Polonia, Letonia, Lituania, Estonia, Finlanda, Suedia, Danemarca, Germania, Austria, Franta, Olanda, Belgia, Anglia UK, Irlanda, Spania, Portugalia) cat si in spatiul extracomunitar (Serbia, Croatia, Bosnia, Elvetia, Norvegia, Rusia, Ucraina, Moldova, Turcia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Siria, Iordania, Iran, Irak, etc);
- Transport rutier de marfuri pe rute interne in Romania;
- Transport de marfa in regim de camion complet sau in regim de grupaj direct pe camion;
- Transport ADR de produse considerate conform legii ca periculoase.

Experienta in transportul rutier de marfuri si parteneriatul de peste 3 ani cu ARCELOR MITTAL SA Galati – in transportul unei game variate de produse atat pe rute international cat si interne, ne recomanda ca specialisti in domeniul expeditiilor international si interne de marfa.
Fie ca este vorba de transport international sau transport national de marfa, DACOMA CAR va fi mereu acolo unde aveti nevoie sa transportati marfurile Dvs.

Veti beneficia astfel de:
- tarifare pe un singur sens de traseu: punct incarcare – punct descarcare;
- siguranta marfurilor prin folosirea de masini asigurate CMR si transportatori verificati.
- confort si usurinta in colaborare: printr un simplu mail/fax sau telefon cererea Dvs va fi analizata cu prioritate si veti primi oferta noastra punctuala.
- garantia ca marfa Dvs va ajunge intotdeauna la destinatie si la timp.

Intr-un cuvant, statutul de partener Dacoma Car, este o garantie ca veti avea de partea dumneavoastra o echipa de incredere, gata oricand sa va fie de folos in problemele de transport marfa.