Case din lemn - visul devenit realitate

Detalii

Web
https://www.ecocase-lemn.ro
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
484

Voteaza & Distribuie

Descriere

Casele construite pe structura de lemn sunt de multe ori conceputa ca si forma de constructie usoara, dar sa nu te lasi indus in eroare, fiindca cum este scheletul corpului tau, este o structura realizata la comanda care este remarcabil de puternica si durabila.

Verifica www.ecocase-lemn.ro pentru a afla mai multe despre ceea ce inseamna case din lemn si alte avantaje ale acestora. Intre timp, iti vom prezenta cateva informatii despre case din lemn:

Folosirea structurilor de lemn in jurul lumii

Structura din lemn este norma in multe tari si unul dintre cel mai dovedite sistem de constructie.
  • Peste 70% din oamenii din lumea dezvoltata traiesc intr-o casa din lemn.
  • In America de Nord, casele construite pe structura din lemn constituie 90% din cladirile mai mici.
  • Structura de lemn este cea mai populara forma de constructie in Scandinavia, multumita sustinerii sale a unui climat rece in care trebuie sa fii capabil sa construiesti rapid si sa fii foarte eficient din punctul de vedere al energiei pentru ca oamenii sa se simta confortabili in intregul an.

Avantaje


Exista nenumarate avantaje ale constructiilor pe structura de lemn, dar cea mai bine cunoscuta calitate a sa este excelenta din punctul de vedere a mediului inconjurator. Presiunea de a adopta masuri prietenoase cu mediul devine tot mai intensa, cu guvernul cerand tuturor partenerilor din industria de constructie sa contrbuie la reducerea impactului de dezvoltare a emisiilor de dioxid de carbon. Astfel pentru a produce cladiri pe structuri de lemn ce vor emite mai putin dioxid de carbon, decat materialele de constructie obisnuite, lemnul este preluat din paduri sustinute, ceea ce inseamna ca, copacii taiati sunt replantati pana la nivelul de recrestere a padurii.

Motive pentru care sa alegi case din lemn

  • Design flexibil - o casa construita pe structura din lemn poate fi placata in orice material de cele mai multe ori fiind folosite panourile din lemn, caramaida sau piatra.
  • Rapid de construit - o casa de lemn poate fi partial pretaiata, modulata si construita la precizie, astfel incat timpul de constructie scade. Timpul este de asemenea economisit datorita unui loc de munca mai curat, intrucat nu exista atat mult moloz.
  • Usoara - componentele unei case din lemn cantaresc putine kilograme si pot fi folosite pe terenuri cu conditii mai grele, astfel pot fi si transportate mai usor.
O casa din lemn este o casa care te costa mai putina incalzire, care este construita pe standarde mai inalte, este confortabila si nu tine umiditatea, iar in viitor nu va mai trebui sa investesti in ea intrucat exista case construite de sute de ani ce inca sunt in picioare si nu si-au pierdut din aspect sau rezistenta.

Filtre

Categorie articol: Amenajari