Calitate Italiana

Calitate Italiana

Detalii

Adresa
Brasov
Telefon
0268283642
Fax
0268283642
Web
www.sistemedecofrare.ro
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
376

Voteaza & Distribuie

Descriere

Calitate Italiana Brasov

Furnizor important la nivel national de sisteme si produse pt. constructii, amenajari interioare si exterioare, precum si sisteme pt. drenaj, la un indice de calitate deosebit, fapt pentru care suntem in contact cu peste 350 societati comerciale de pe teritoriul Romaniei.
Societatea noastra este importator direct, in exclusivitate al unor societati de marca la nivel mondial si european, produsele importate fiind omologate, agreate si atestate de factori de decizie recunoscuti la nivelul Comunitatii Europene (ex. Certificat TUV, ISO etc.)

Avand capacitatea de a onora exigentele clientilor nostri, intelegand problemele si nevoile acestora, am reusit ca din pozitia noastra de furnizor, sa ajungem in postura de colaboratori directi ai acestora. Dintre produsele comercializate de noi fac parte:
- sisteme de constructii in lemn: panouri multistrat (100/50, 150/50, 200/50, 250/50, 300/50), grinzi lamelare, cu accesoriile necesare: bride, pene, distantiatori, placi compensatie, blocatori, menghine reglabile, cuie de otel pt. beton etc.
- sisteme de constructii din polipropilena - marca Geoplast: pt. ziduri, plansee, coloane rotunde si patrate, sist. drenare pt. pardoseli, hale, terenuri de sport, gradini suspendate, parcari, drumuri, sosele si autostrazi.

Filtre

Materiale de constructii: Materiale din lemn