Blejan Transcom

Blejan Transcom

Detalii

Adresa
Bucuresti, Soseaua Dudesti-Pantelimon, nr. 44
Telefon
0731014086
Web
www.blejan.ro
Categorie
Firme transport marfa
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Descriere

Blejan Transcom Bucuresti

Blejan Transcom este o firma infiintata in anul 2005, in Bucuresti, din dorinta de a dovedi ca necesitatea efectuarii unui transport de marfa intern si international, transport mobilier, etc., sau orice mutare a unei firme se poate transforma dintr-o corvoada intr-un lucru simplu.

Firma noastra asigura servicii complete pentru mutari mobila, mutari sedii firme, mutari spatii comerciale, mutari ambasade, mutari consulate, mutari locuinte, mutari mobilier.

Din respect pentru clientii nostri si datorita profesionalismului si dedicatiei echipei noastre, dand dovada de SERIOZITATE si PROMPTITUDINE am castigat parteneri de afaceri importanti.

Oriunde va aflati pe teritoriul Romaniei, exista posibilitatea de a face comenzi online 24 de ore din 24, pentru orice tip de transport marfuri, transport mobila, sau mutari mobila, mutari sedii firme, mutari spatii comerciale, mutari ambasade, mutari consulate, mutari locuinte, mutari mobilier.

Fiind in contact permanent cu dumneavoastra, putem efectua orice tip de transport marfa, transport mobilier sau mutare in maxim 12 ore de cand preluam comnda Dvs.

In cadrul serviciilor de transport si distributie marfa oferite de noi, exista si posibilitatea urmaririi derularii transportului efectuat, fiind pusi in legatura directa cu soferul care efectueaza acel transport, acesta asigurand si integritatea pentru marfa transportata si predarea in bune conditii la destinatie.