Acoperise pentru case de la Rova

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 3 ani si 6 zile
Vizualizari
1766

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acoperisul din tigle metalice Rova este durabil si elegant, conferind un aspect excelent constructiilor moderne, dar in acelasi timp integrandu-se placut si armonios in arhitectura cladirilor vechi. Tiglele metalice sunt fabricate din otel galvanizat la cald, protejat in sistem multistrat pe ambele fete, ceea ce confera o remarcabila rezistenta la coroziune.

Toate variantele de acoperire sunt fara PVC, ceea ce inseamna ca protejeaza mediul. Panourile de tigla metalica sunt livrate la locul constructiei special debitate pe masura cerintelor tale. In felul acesta, se elimina pierderile de material, iar montajul devine foarte rapid si usor.

Tigla metalica cantareste pana la 5 kg/mp. Unul dintre nenumaratele avantaje ale otelului este ca poate fi folosit pentru constructii cu structura usoara. Astfel, daca se ia in calcul o invelitoare metalica Rova inca din faza de proiectare, se pot obtine economii importante la dimensionarea structurii acoperisului.

Atunci cand folosesti tiglele metalice pentru renovarea unui acoperis, nu mai este nevoie de consolidarea structurii de rezistenta a constructiei. Datorita greutatii reduse, tiglele metalice sunt alegerea ideala in cazul acoperisurilor cu suprafata mare.

Lindab asigura 15 ani de garantie pentru tigla metalica Rova. Un produs original Rova va fi intotdeauna insotit de certificatul de garantie.