Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

10 reguli de baza de care sa tii cont cand alegi materialele de constructii

10 reguli de baza de care sa tii cont cand alegi materialele de constructii

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
1351

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Arhitectul, echipa de meseriasi cu care vei lucra, avizele si toate formalitatile specifice unui santier consistent sunt principalele aspecte la care te gandesti cand iti planuiesti ridicarea unei case. Este important insa sa nu treci cu vederea materia prima fara de care nu poti face nimic: materialele de constructie. Indiferent de scopul santierului, de unde le iei, cum le compari, cat de multe cumperi sunt o parte din regulile de baza de care este bine sa tii cont cand le alegi.

Impulsul te indeamna sa decizi in functie de pret, dar exista multe alte criterii la care poate ca nu te-ai gandit si care s-ar putea sa-ti faca santierul mult mai usor de coordonat. Sa vedem care sunt 10 reguli importante de care sa tii cont.

1. Transportul

Chiar daca mai putin, si renovarea baii este un proces influentat de locul de unde cumperi faianta, gresia, adezivul, chitul de rosturi. Gandeste-te la transport. Livrarea lor ar putea sa implice un cost suplimentar. Cu cat cumperi mai des, cu atat vei avea mai multe astfel de costuri.

2. Proviziile

Vrei sa alegi un depozit care este bine aprovizionat. Orice santier, cu atat mai mult cand vine vorba de ridicarea unei case, implica inevitabil recalculari de materiale. E foarte posibil sa ai nevoie de suplimentari, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca depozitul de la care cumperi va putea sa ti le ofere.

3. Eficienta

Magazinul fizic este inca preferat de majoritatea meseriasului, dar tu ar trebui sa tii cont in primul rand de tine. Exista o serie de depozite care au tinut pasul cu comertul online, cum este Emenatwork. Imagineaza-ti un motor de cautare al materialelor de constructii care are integrat si serviciul de cumparare. Vei castiga timp si destul de probabil si niste bani.

4. Increderea

Chiar daca piata este volatila, materialele de constructie sunt indispensabile. Asa se face ca exista o serie de distribuitori care au vechime si despre care majoritatea oamenilor de profil au auzit. Incearca sa intrebi profesionisti care s-au confruntat cu astfel de situatii si nu ezita sa cauti un pic istoricul firmei de la care cumperi.

5. Traditia

In ciuda unei evolutii galopante a tehnologiilor din domeniu, o buna parte din meseriasi foloseste materiale depasite. Este util sa-i asculti pe profesionisti, dar nu subestima nici valoarea unor materiale inovative. Afla mai mult despre ele. Ia exemplul diferentelor dintre caramida si BCA. Cel din urma ofera o serie de avantaje – izolatie termica si fonica, mai usor in greutate, mai simplu de folosit – si cu toate acestea este considerat mai degraba o varianta de evitat.

6. Pretul

Sigur ca vrei sa eficientizezi costurile materialelor de constructie, mai cu seama ca manopera de regula se ridica la dublul costului lor, dar nu le cumpara nici pe cele mai ieftine. Exista niste retete echilibrate de tehnicieni si chimisti care stau la baza unor branduri consacrate, nu intamplator unele materiale vin cu un pret pe masura. Pe de alta parte, unele materiale sunt create din aceleasi ingrediente, preturile piperate nefiind neaparat justificate.

7. Durabil

Tocmai pentru ca piata este extrem de competitiva, solutiile durabile sunt tot mai frecvente. De exemplu, solutii de izolatie termica folosesc frecvent materiale organice precum lana, iar tot mai multe vopsele scot din compozitia lor diversi aditivi care ar putea influenta aerul din camera. Consulta un pic optiunile de piata inainte de a lua decizia.

8. Cantitatea

Pleaca la drum cu o imagine cat mai amanuntita a santierului. Calculeaza necesarul abia dupa ce ai facut suprafata acoperita in metri patrati. Daca la sfarsit vei observa ca ai ramas cu foarte putine materiale de constructii, inseamna ca ai gandit logistica intr-un mod realist. Nu are rost sa cumperi ce nu ai nevoie.

9. Planul

Incearca sa te tii de un plan bine definit, chiar daca vor aparea o serie de posibilitati tentante pe parcurs. Meseriasii sugereaza frecvent posibilitati suplimentare, dar pe tine te intereseaza sa termine ce au inceput.

10. Forumuri

Poate ca nu mai sunt atat de populare, dar exista forme noi de comunitati online unde oamenii se sfatuiesc si dezbat intre ei solutii optime. Poate ca e Reddit, un grup de Facebook sau un site specializat. Oricum ar fi, o documentare de acest tip s-ar putea sa ajute.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro