Kataleya Window

Detalii

Adresa
Timisoara
Telefon
0731784583
Web
http://termopanerehautimisoara.ro/
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
474

Voteaza & Distribuie

Comentarii 1

Comentariu

De PaulEmil4 | February 28, 2018 la 06:29 pm

La inceput totul bine si frumos. La birou niste domnisoare ce promit orice pana ce incaseaza un avans. Termenul pare pesimist dar dupa ce trec 8-9 saptamani devine si mai pesimist. Intarzieri cu executia foarte mari. Nimeni nu raspunde la telefon, nu sunt de gasit, singura solutie este sa mergi peste ei la birou sa intrebi unde sunt ferestrele. Atunci apar si scuzele de rigoare,: ne-au plecat 2 oameni, s-a accidentat cineva, etc., ne vom revansa noi cumva....
Minciuni peste minciuni si indiferenta totala
Intr-un final cand sunt gata ferestrele surpriza sunt executate la dimensiuni gresite.
Acuma astept sa vad daca se va remedia ceva si cate luni va dura pana se va face ceva pt ca iara nu imi raspunde nimeni la telefon.
Greseala a fost sa platim anticipat, gandindu-ne la discountul de 15%. Cand cei de la termopane Kataleya se vad cu banii in buzunar.....Pa si Pusi,.....roaga-te de ei sa iti dea ferestrele. Timpul real de executie este 3 luni, unde nu am mai calculat remedierile ce trebuiesc facute.
Nu alegeti firma Kataleya Window numai stres si batai de cap. Mai bine un ban in plus si seriozitate decat nervi pe gratis.

Lasa un comentariu

Campurile cu * sunt obligatorii.

Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in cont pentru a adauga comentarii.